Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Orice comanda pe deepstorage.ro implica acceptarea Termenilor si Conditiilor ce vor fi detaliate mai jos.

Modalitate de contractare

In cazul in care doriti sa beneficiati de oricare dintre serviciile de gazduire ofertate de DEEPSTORAGE, trebuie sa acceptati in prealabil termenii si conditiile specifice de furnizare a acestora. Modalitatea de acceptare va fi realizata online, prin consimtamantul acordat de Client in privinta aplicarii acestor clauze. Conform ORDONANŢA nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Daca nu acceptati termenii si conditiile prevazute in acest document, nu folositi site-ul deepstorage.ro si serviciile oferite prin intermediul sau.

Termeni

Prestator: Societatea DEEPSTORAGE S.R.L., inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Dolj sub nr. J16/2106/2019, cu sediul in Calafat, strada Decebal, nr. 54, cod de Inregistrare fiscala RO41436644, cont nr. RO74BTRLRONCRT0513691701 deschis la Banca Transilvania, Sucursala Calafat, Cod operator date cu caracter personal: 3434.

Client: Persoana fizica/juridica ce efectueaza o Comanda;

Servicii: Orice servicii oferite de DEEPSTORAGE, mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre DEEPSTORAGE, Clientului.

Comanda: Acordul dintre DEEPSTORAGE si Client prin care DEEPSTORAGE se obliga sa livreze serviciile, iar Clientul sa achite contravaloarea acestora.

Contract: O Comanda confirmata de catre Prestator.

Zona de client: secure.deepstorage.ro

Prin procesarea unei comenzi pe site-ul deepstorage.ro, Clientul este de acord cu Termenii si Conditiile website-ului. Acceptarea comenzii de catre DEEPSTORAGE se considera finalizata în momentul confirmarii prin e-mail. Orice comanda neconfirmata de catre DEEPSTORAGE nu va avea valoarea unui Contract.

Efectuarea comenzii

Dupa selectarea serviciilor dorite si adaugarea acestora in cosul de cumparaturi, Clientul va proceda la plata acestora conform metodelor de plata detaliate in sectiunea Modalitati de plata.

Clientul se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. Inregistrarea domeniilor se realizeaza in concordanta cu legislatia in vigoare. DEEPSTORAGE nu poate fi trasa la raspundere pentru orice pagube cauzate de furnizarea de catre Client a unor informatii incorecte sau incomplete.

Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans, pentru perioada de timp in care acestea sunt furnizate: lunar, la 3(trei) luni, 6(sase) luni, anual, la 2(doi) ani sau la 3(trei) ani.

Serviciile oferite

 • Servicii de inchiriere servere dedicate
 • Servere VPS (Virtual Private Server)
 • Servicii de colocare servere
 • Inregistrare domenii Internet
 • Servicii de gazduire web
 • Reseller gazduire web
 • Reseller domenii Internet
 • Certificate SSL (Secure Sockets Layer)
 • Alocare adrese IP
 • Cloud Backup
 • Cloud Storage
 • Servicii de administrare servere
 • Servicii de consultanta si suport IT

Detaliile privind caracteristicile fiecarui serviciu ori produs se pot gasi pe site la categoria respectiva.

Tarife si preturi

Tarifele afisate pe deepstorage.ro si zona de client secure.deepstorage.ro sunt exprimate in EURO si nu contin TVA. Plata se face in RON la cursul oficial comunicat de Banca Nationala a Romaniei valabil in ziua emiterii facturii proforme sau in ziua efectuarii platii.

La tariful afisat pentru fiecare serviciu ori produs se poate adauga si comisionul perceput de procesatorul de plati:

 • Transfer bancar: in functie de banca

 

DEEPSTORAGE isi rezerva dreptul de a modifica tarifele afisate pe deepstorage.ro si secure.deepstorage.ro, dar si dreptul de a modifica caracteristicile pachetelor sau serviciilor oferite.

Pana la realizarea unei comenzi, DEEPSTORAGE isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile pentru serviciile oferite prin intermediul site-ului, iar DEEPSTORAGE nu ofera garantii de pret sau rambursari in situatia unei reduceri a pretului sau a unei oferte promotionale ulterior achizitiei.

Modalitatea de plata

Plata online folosind cardul

Plata va putea fi efectuata online cu cardul prin platforma euPlatesc.ro, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare, numele detinatorului si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastră (in functie de card, unele informatii pot lipsi).

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei euPlatesc.ro, DEEPSTORAGE prin deepstorage.ro si/sau secure.deepstorage.ro nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul bancar, fara acordul dumneavoastra explicit.

Plata prin transfer bancar (ordin de plata)

Plata prin transfer bancar (ordin de plata) se face doar in baza facturii proforme emise de DEEPSTORAGE, transmise prin e-mail catre client.

Procesarea comenzii si livrarea serviciilor se va efectua dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a facturii proformei emise.

Beneficiar: DEEPSTORAGE SRL
Cod unic de inregistrare: RO41436644
IBAN: RO74BTRLRONCRT0513691701
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cont deschis la: Banca Transilvania

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in LEI, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Termene de plata, taxe aditionale, suspendarea/stergerea serviciilor

Contravaloarea facturii se achita la inceputul fiecarei perioade de plata, in termen de 5 zile calendaristice de la data emiterii facturii proforme.

Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata online prin Credit Card, procesarea comenzii si activarea serviciilor se va face in aproximativ 2 ore de la confirmarea platii.

Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar (ordin de plata), procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea platii in contul DEEPSTORAGE cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

La efectuarea unei plati prin transfer bancar (ordin de plata), este necesar sa indicati numarul facturii proforme in rubrica de comentarii sau informatii suplimentare. Platile neidentificate vor fi transferate inapoi catre contul bancar emitent, mai putin costurile de administrare.

Depasirea cu 3 zile a datei scadente pentru plata duce la suspendarea serviciului.

Depasirea cu 10 zile a datei scadente pentru plata duce la aplicarea serviciului de mentinere a datelor pe serverele DEEPSTORAGE. Costul pentru serviciul de mentinere a datelor pe server este calculat procentual cu 10% din valoarea serviciului primar (gazduire, vps, servere, colocare, etc.), insa nu mai putin de 5 EURO, fara TVA.

Depasirea cu 30 de zile a datei scadente duce la dezactivarea serviciului si stergerea ireversibila a datelor de pe servere.

Domenii

DEEPSTORAGE va trimite urmatoarele notificari de instiintare a expirarii unui domeniu:

 • Prima notificare se va trimite inainte de data expirarii domeniului cu 30 de zile
 • A doua notificare se va trimite inainte de data expirarii domeniului cu 20 de zile
 • A treia notificare se va trimite inainte de data expirarii domeniului cu 15 zile
 • A patra notificare se va trimite inainte de data expirarii domeniului cu 7 zile – inainte cu 7 zile DEEPSTORAGE trimite automat factura pentru reinoire domeniu
 • A cincea notificare se va trimite inainte de data expirarii domeniului cu 2 zile

Clientul poate oricand sa acceseze zona de client secure.deepstorage.ro si sa-si genereze factura de reinoire domeniu sau sa notifice DEEPSTORAGE printr-un tichet de suport ca doreste factura de reinoire domeniu.

Cu 7 zile inainte de data expirarii domeniului DEEPSTORAGE trimite automat factura pentru reinoire domeniu.

Depasirea cu 30 de zile a primei notificari de reinoire domeniu sau cu 7 zile a datei scadente a facturii duce la expirarea domeniului (domeniul intra in perioada de grație pentru 30 de zile) si aplicarea taxei de carantina/grație in valoare de 50 EURO + TVA.

Depasirea cu 60 de zile pana la 90 de zile (depinde de registrar) a datei expirarii domeniului duce la Perioada de Rascumparare (Redemption Period) si aplicarea taxei de rascumparare in valoare de 50 de EURO + TVA pana la 350 de EURO + TVA in funtie de Registrar.

Depasirea cu 90 de zile duce la stergerea ireversibila a domeniului web (Internet) sau se vor aplica regulile fiecarui Registrar de domenii web (Internet).

Dreptul de retragere

Fiecare dintre serviciile de gazduire shared beneficiaza de o garantie de 5 zile de rambursare integrala a sumei achitate. Daca Clientul nu este multumit de serviciile noastre in primele 5 zile, pretul platit va fi rambursat in totalitate in momentul in care o cerere va fi formulata catre departamentul de plati. Perioada de retragere expira dupa 5 zile incepand din ziua platii pretului.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa e-mail sau folosind formularul pus la dispozitie in zona de client secure.deepstorage.ro; in acest scop, puteti folosi butonul de anulare serviciu din zona de client.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Rezilierea

La cererea clientului, un contract de servicii incheiat cu DEEPSTORAGE poate fi reziliat cu o notificare prealabila de 30 de zile. Cererile de reziliere nu vor fi acceptate atat timp cat contul prezinta restante la plata. Cererile de reziliere vor fi comunicate in scris prin e-mail sau folosind formularul de anulare pus la dispozitie in zona de client secure.deepstorage.ro.

In cazul in care clientul solicita denuntarea contractului (cu exceptia dreptului de retragere) fara a exista o culpa a Prestatorului, nu se va restitui pretul calculat si achitat in avans de catre Client pentru serviciile achitate, diferenta fiind pastrata de catre DEEPSTORAGE cu titlu de daune interese in considerarea faptului ca Clientul a beneficiat de instalari gratuite ale serviciului si/sau reducere la efectuarea platii in avans.

DEEPSTORAGE sau Clientul pot rezilia acordul (fara a-si prejudicia celelalte drepturi) in cazul in care una dintre partile implicate incalca in mod semnificativ acordul (incluzand, dar fara a se limita la o incalcare a politicii de utilizare acceptabila de catre client).

Uptime – disponibilitatea serviciului

Nivelul garantat pentru disponibilitatea serviciului pe durata contractuala este de 99.9%.

In cazul in care nu este atins nivelul respectiv se aplica următoarea schema de discount:

 • 99.90% – 99.00% – Clientul poate solicita un discount de 10% (7.2 ore/luna)
 • 98.99% – 98.00% – Clientul poate solicita un discount de 20% (14.4 ore/luna)
 • 97.99% – 97.00% – Clientul poate solicita un discount de 30% (21.6 ore/luna)
 • 97.00% – Clientul poate solicita rezilierea contractului.

Gratuitatea poate fi solicitata contactand departamentul de plati prin sistemul de ticketing pus la dispozitia Clientului prin secure.deepstorage.ro (zona de client) iar aprobarea acestei solicitari va ramane la latitudinea societatii noastre.

Valoarea lunara a indicelui SLA (Service Level Agreement = disponibilitatea serviciului) va fi valoarea maximă de uptime raportata de cel puțin 3 dintre urmatoarele servicii de monitorizare independente:

 • siteuptime.com
 • serviceuptime.com
 • host-tracker.com
 • uptime.com
 • uptimerobot.com

Absenta raportului a cel putin 3 dintre serviciile de monitorizare enumerate mai sus conclude o disponibilitate de 100%.

Uptime-ul serverelor noastre se defineste prin rapoartele OS si prin sistemul propriu de monitorizare, astfel ca poate fi diferit de uptime-ul raportat de alte sisteme de monitorizare.

Sub incidenta raportului lunar de uptime nu vor intra intervalele planificate de intrerupere a furnizazrii serviciului. Aceste intervale vor fi anuntate Clientului cu minim 24 de ore in prealabil si vor surveni, in masura posibilitatilor, in intervalul orar 1:00 AM – 5:00 AM.

Statusul si uptime-ul serverelor noastre poate fi consultat în timp real la adresa web: https://stats.uptimerobot.com/lNm35i1Eqx

Backup – copii de rezerva

Folosirea serviciilor se afla strict in raspunderea Clientului. DEEPSTORAGE pastreaza backup-uri insa recomanda pastrarea propriilor backup-uri, avand in vedere ca acest serviciu este oferit aditional. Backup-urile (copiile de rezerva) nu sunt garantate iar acestea nu pot fi verificate in totalitate pentru confirmarea fiecarui fisier sau director. DEEPSTORAGE nu este raspunzatoare pentru pierderea de fisiere si/sau informatii.

Pentru serviciile de gazduire cu panou de control cPanel sau cPanel/WHM facem backup gratuit in fiecare zi cu retentie de 10 zile calendaristice. Suplimentar Clientul îsi poate face backup prin propriie metode sau poate descarca sau restaura un backup folosind solutia pusa la dispozitie de DEEPSTORAGE.

DEEPSTORAGE nu isi asuma raspunderea pentru stergerea sau modificarea fisierelor gazduite pe infrastructura proprie. Clientul este singurul in masura sa isi asigure integritatea datelor gazduite pe serverele DEEPSTORAGE folosind propriile metode de backup.

DEEPSTORAGE foloseste proceduri interne de backup pentru restaurarea datelelor stocate pe serverele destinate pentru gazduire si servere VPS.

Copiile backup sunt efectuate zilnic cu retentie de 10 zile iar aceste backup-uri sunt utilizate strict de catre DEEPSTORAGE in cazul defectiunilor serverelor proprii. Aceste backup-uri nu pot fi restaurate la cererea Clientului daca acesta invoca alte motive decat defectiuni ale echipamentelor DEEPSTORAGE. Solicitarile Clientilor de restaurare in urma defectiunilor serverelor DEEPSTORAGE vor fi investigate prin metode specifice si daca se dovedesc a fi intemeiate vor fi onorate.

Serviciile suspendate din orice motiv sunt excluse automat de la backup.

DEEPSTORAGE isi rezerva dreptul de a exclude acele VPS-uri sau conturi de gazduire care prin dimensiunea acestora genereaza o incarcare foarte mare a infrastructurii de backup a DEEPSTORAGE, incarcare datorata conţinutului mare de date găzduite pe contul de gazduire sau server VPS al unui Client.

DEEPSTORAGE isi rezerva dreptul de a exclude de la backup conturile de gazduire si serverele VPS care ocupa un spatiu pe disk mai mare de 10GB.

In cazul in care serviciul nu a fost exclus din lista de backup si doresti o restaurare a unui backup din orice alt motiv in afara de defectarea fizica a unuia dintre serverele DEEPSTORAGE, costul restaurarii este de 5 EUR + TVA pentru 1GB ocupat de serverul VPS sau al contului de gazduire. (in cazul in care contul de gazduire sau serverul VPS are 10GB atunci costul va fi de 50 EUR + TVA).

DEEPSTORAGE nu asigura si nu are implementata o solutie de backup pentru servere dedicate, servere in cloud, servere in cluster si servere colocate. Pentru aceste servere Clientul are optiunea de a opta contra cost pentru un serviciu de backup din oferta DEEPSTORAGE.

Utilizarea serviciilor

Serviciile oferite de catre DEEPSTORAGE vor fi utilizate numai in scopuri licite si morale, orice activitati ce pot fi considerate ilegale sunt strict interzise. Clientul va respecta Termenii si Conditiile de utilizare si se va asigura ca orice alta entitate care utilizeaza serviciile le va respecta.

Conform prevederilor legale este interzisa efectuarea de comunicari comerciale prin posta electronica, cu exceptia cazului in care destinatarul si-a exprimat in prealabil consimtamantul expres pentru a primi asemenea comunicari.

Transmiterea de mesaje catre un numar mare de adrese e-mail (transmiterea de mesaje e-mail in masa) poate fi realizata utilizand serverele noastre sau prin alte servere pentru promovarea oricarui site gazduit pe serverele noastre, doar in conformitate cu legislatia in vigoare. Orice sesizare primita in acest sens, va fi trimisa imediat Clientului cu scopul de a solutiona problema intre cele două parti implicate ( Client si persoana care a transmis sesizarea ), insa DEEPSTORAGE poate recurge direct la suspendarea sau stergerea serviciului furnizat in functie de amploarea si gravitatea sesizarii.

Toate serviciile furnizate de catre DEEPSTORAGE sunt folosite si administrate de catre Client, iar folosirea acestor servicii este in totalitate responsabilitatea Clientului, DEEPSTORAGE neavand acces sau avand acces limitat la informatiile sau activitatile care se desfasoara si nefiind raspunzatoare de nerespectarea prevederilor legale aplicabile ori de incalcarea drepturilor de marca ori de autor a titularilor acestora. DEEPSTORAGE se conformeaza prevederilor legale si va da curs oricarei sesizari venite de la persoane prejudiaciate ori institutii/autoritati sau organizatii, sesizari care creaza cel putin o apareta rezonabila de legalitate.

Utilizari interzise

Serverele DEEPSTORAGE pot fi folosite doar in scopuri legale. Transmiterea, stocarea ori distribuirea oricaror informatii, date sau materiale care incalca dispozitiile legale in vigoare sau care, in mod direct pot facilita incalcarea oricarei prevederi legale, este interzisa.

Clientul se obliga aă nu folosească serviciile furnizate sub nici o forma si in nici o circumstanta pentru comunicarea de, referirea la sau directionarea catre nici unul/una din urmatoarele:

 • materiale sau continut informational care incalca drepturile de autor, drepturile asupra marcilor precum si orice alt drept de proprietate intelectuala apartinand unei terte persoane;
 • nuditate, pornografie, orice imagine sau text cu continut sexual sau obscen, fara respectarea conditiilor legale in vigoare;
 • pornografie infantila;
 • amenintari, abuz, hartuire, declaratii calomnioase;
 • orice imagine sau text menit sa incurajeze xenofobia;

Urmatoarele activitati sunt interzise:

 • folosirea serviciilor DEEPSTORAGE in vederea crearii sau transmiterii de virusi informatici, worms, flooding, mail bombing ori angajarea in atacuri de tip denial of service;
 • utilizarea de scripturi pentru proxy sau IRC, sau de tipul FormMail, PhpShell sau altele similare, inclusiv scripturi comerciale ce contin gauri de securitate cunoscute, Chat room-uri; boti IRC Egg Drpos, trackere torrent, etc;
 • pe serverele de gazduire web sunt interzise scripturi precum: online chat, steam status, game tracker, hostbill, whmcs, Clientexec, blesta;
 • colectarea de informatii personale pentru utilizarea acestora in scopuri ilegale;
 • accesul neatorizat la date, sisteme sau retele (phishing, spoofing, proxy, hacking, sniffing, etc), incluzand orice incercare de a proba, scana sau testa vulnerabilitatea sistemului ori a retelei sau de a crea brese de securitate fara autorizarea proprietarului retelei sau sistemului;
 • orice interventie asupra serviciului furnizat catre un user, asupra unui server ori retele precum: mail bombing, flooding, actiuni deliberate de supraaglomerare a sistemului;
 • falsificarea pachetelor TCP-IP sau oricarei parti a header-ului unui email;

Orice script care presupune un potential risc de securitate sau poate afecta performanta serverelor ori securitatea retelei va fi în mod automat inchis sau indepartat, fara notificare prealabila.

In temeiul dispozitiilor Legii comertului electronic nr.365/2002, cu modificarile ulterioare, DEEPSTORAGE va actiona rapid in vederea eliminarii sau blocarii accesului la orice activitate sau informatie care, prin natura sa, poate vatama drepturile unui tert.

Folosirea resurselor

Clientul va lua in considerare faptul ca pachetele de gazduire web, reseller si servere VPS se afla intr-un spatiu (server) comun, asadar folosirea excesiva a resurselor pentru o perioada indelungata de catre Client sau de catre clientii acestuia nu vor fi acceptate. Conturile care dauneaza serverelor noastre vor primi o notificare pentru rezolvarea problemei in termen de 12 ore, atat timp cat pagubele nu sunt mari. In caz contrar, conturile respective pot fi suspendate pana la rezolvarea situatiei. In cazul in care Clientul nu reuseste sa abordeze problemele care i-au fost notificate in termen de 2 zile de la data notificarii, DEEPSTORAGE poate la discretia sa absoluta, să rezilieze contractul si sa stearga serviciul.

Responsabilitati

Clientul are responsabilitatea de a actualiza informatiile de contact si datele de facturare mentionate in contul sau. DEEPSTORAGE nu are nicio responsabilitate pentru daune intervenite ca urmare a neefectuarii de catre Client a actualizarilor necesare.

Clientul este responsabil pentru mentinerea conditiilor de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile. Daca exista orice dubiu in acest sens, Clientul trebuie sa modifice sau sa solicite modificarea datelor de autentificare folosind formularul de resetare parola sau contactand echipa de asistenta.

DEEPSTORAGE nu va fi responsabila pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Societatea DEEPSTORAGE SRL este inregistrata sub numarul 3434 in Registrul General al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, conform Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata și completata, DEEPSTORAGE are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectării datelor este: oferirea serviciilor, informarea utilizatorilor/clientilor privind situatia contului lor de pe deepstorage.ro si secure.deepstorage.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date a DEEPSTORAGE, o companie inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 3434 si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre DEEPSTORAGE, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre DEEPSTORAGE, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmărire si monitorizare a vanzarilor. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre DEEPSTORAGE atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati.

Prin citirea prezentilor Termeni si Conditii Clientul ia la cunostinta faptul ca ii sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Totodata, Clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita stergerea totala sau parțiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate la adresa de e-mail gdpr @ deepstorage.ro sau postal la adresa: str. Decebal, nr. 54, Calafat, Dolj, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 • o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
 • sa interveniti asupra datelor transmise;
 • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
 • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Legea aplicabila – jurisdictia

Contractul este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre DEEPSTORAGE si Client se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Craiova.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate materialele integrate in acest site sunt proprietatea intelectuala a DEEPSTORAGE. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse.

Dispozitii finale

Pe langa Termenii si Condițiile afisate mai sus, DEEPSTORAGE, in functie de serviciul achizitionat de Client, poate incheia si contracte suplimentare de furnizare a serviciilor, caz in care intre parti vor fi valabile conditiile astfel stabilite. Astfel, Termenii si Conditiile reprezinta un contract cadru general care poate fi ulterior modificat prin acordul partilor prin semnarea unor contracte ori anexe suplimentare.

DEEPSTORAGE isi rezerva dreptul de a-si modifica politica si conditiile de utilizare a serviciilor fara o notificare prealabila.

Ultima actualizare: 11.04.2024