Sesizare abuzuri

Orice sesizare sau reclamatie in legatura cu oricare din website-urile gazduite pe serverele sau infrastructura DEEPSTORAGE, platforma detinuta de F8 BINARY STUDIO SRL, trebuie sa respecte urmatoarele cerinte:

  • Furnizarea datelor complete de identificare ale persoanei/societatii care face sesizarea/plangerea sau care se considera prejudiciata (in cazul persoanelor fizice: nume, prenume, adresa domiciliului. In cazul societatilor comerciale: denumirea completa a societatii, CUI-ul , adresa sediului social, precum si datele persoanei de contact imputernicite).
  • Reclamantul va pune la dispozitia F8 BINARY STUDIO SRL dovezi clare din care sa reiasa ca activitatile incriminate sunt ilegale, precum si o descriere detaliata a acestora.
  • In cazul in care reclamantul solicita in mod expres stergerea continutului sau blocarea accesului in reteaua Internet a continutului incriminat, iar aceasta actiune va genera un prejudiciu unei terte parti, acesta va fi singurul responsabil de acest prejudiciu. In acest sens, reclamantul va inainta catre F8 BINARY STUDIO SRL o declaratie pe propria raspundere in care isi va asuma in totalitate responsabilitatea oricarui prejudiciu care poate decurge din aceasta actiune.

Sesizarile se vor trimite pe e-mail la adresa abuse@deepstorage.ro, sau in format fizic la adresa str. Dr. Ioan Cantacuzino, nr. 9, bloc i7, apartament 5, Craiova, Dolj, Romania.