Sesizare abuzuri

Orice sesizare sau reclamatie in legatura cu oricare din website-urile gazduite pe serverele sau infrastructura DEEPSTORAGE, platforma detinuta de DEEPSTORAGE SRL, trebuie sa respecte urmatoarele cerinte:

  • Furnizarea datelor complete de identificare ale persoanei/societatii care face sesizarea/plangerea sau care se considera prejudiciata (in cazul persoanelor fizice: nume, prenume, adresa domiciliului. In cazul societatilor comerciale: denumirea completa a societatii, CUI-ul , adresa sediului social, precum si datele persoanei de contact imputernicite).
  • Reclamantul va pune la dispozitia DEEPSTORAGE SRL dovezi clare din care sa reiasa ca activitatile incriminate sunt ilegale, precum si o descriere detaliata a acestora.
  • In cazul in care reclamantul solicita in mod expres stergerea continutului sau blocarea accesului in reteaua Internet a continutului incriminat, iar aceasta actiune va genera un prejudiciu unei terte parti, acesta va fi singurul responsabil de acest prejudiciu. In acest sens, reclamantul va inainta catre DEEPSTORAGE SRL o declaratie pe propria raspundere in care isi va asuma in totalitate responsabilitatea oricarui prejudiciu care poate decurge din aceasta actiune.

Sesizarile se vor trimite pe e-mail la adresa abuse @ deepstorage.ro, sau in format fizic la adresa Calea Bucuresti, nr. 125, Craiova, Dolj, Romania.