Politica de Plata

Tarife si preturi

Tarifele afisate pe deepstorage.ro si zona de client secure.deepstorage.ro sunt exprimate in EURO si nu contin TVA. Plata se face in RON la cursul oficial comunicat de Banca Nationala a Romaniei valabil in ziua emiterii facturii proforme sau in ziua efectuarii platii.

La tariful afisat pentru fiecare serviciu ori produs se poate adauga si comisionul perceput de procesatorul de plati:

  • Transfer bancar: in functie de banca

 

DEEPSTORAGE isi rezerva dreptul de a modifica tarifele afisate pe deepstorage.ro si secure.deepstorage.ro, dar si dreptul de a modifica caracteristicile pachetelor sau serviciilor oferite.

Pana la realizarea unei comenzi, DEEPSTORAGE isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile pentru serviciile oferite prin intermediul site-ului, iar DEEPSTORAGE nu ofera garantii de pret sau rambursari in situatia unei reduceri a pretului sau a unei oferte promotionale ulterior achizitiei.

Modalitatea de plata

Plata online folosind cardul

Plata va putea fi efectuata online cu cardul prin platforma euPlatesc.ro, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare, numele detinatorului si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastră (in functie de card, unele informatii pot lipsi).

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei euPlatesc.ro, DEEPSTORAGE prin deepstorage.ro si/sau secure.deepstorage.ro nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul bancar, fara acordul dumneavoastra explicit.

Plata prin transfer bancar (ordin de plata)

Plata prin transfer bancar (ordin de plata) se face doar in baza facturii proforme emise de DEEPSTORAGE, transmise prin e-mail catre client.

Procesarea comenzii si livrarea serviciilor se va efectua dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a facturii proformei emise.

Beneficiar: DEEPSTORAGE SRL
Cod unic de inregistrare: RO41436644
IBAN: RO74BTRLRONCRT0513691701
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cont deschis la: Banca Transilvania

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in LEI, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Termene de plata, taxe aditionale, suspendarea/stergerea serviciilor

Contravaloarea facturii se achita la inceputul fiecarei perioade de plata, in termen de 5 zile calendaristice de la data emiterii facturii proforme.

Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin Credit Card / PayPal, procesarea comenzii si activarea serviciilor se va face in aproximativ 2 ore de la confirmarea platii.

Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar (ordin de plata), procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea platii in contul DEEPSTORAGE cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

La efectuarea unei plati prin transfer bancar (ordin de plata), este necesar sa indicati numarul facturii proforme in rubrica de comentarii sau informatii suplimentare. Platile neidentificate vor fi transferate inapoi catre contul bancar emitent, mai putin costurile de administrare.

Depasirea cu 3 zile a datei scadente pentru plata duce la suspendarea serviciului.

Depasirea cu 10 zile a datei scadente pentru plata duce la aplicarea serviciului de mentinere a datelor pe serverele DEEPSTORAGE. Costul pentru serviciul de mentinere a datelor pe server este calculat procentual cu 10% din valoarea serviciului primar (gazduire, vps, servere, colocare, etc.), insa nu mai putin de 5 EURO, fara TVA.

Depasirea cu 30 de zile a datei scadente duce la dezactivarea serviciului si stergerea ireversibila a datelor de pe servere.

Rambursarea sumelor achitate

DEEPSTORAGE nu ofera garantii de pret sau rambursari in situatia unei reduceri a pretului sau a unei oferte promotionale aparute ulterior achizitiei.

Rambursarea sumelor achitate online, prin Card sau PayPal, se efectueaza in cazul in care tranzactia este blocata din motive de frauda de catre procesatorul de plati online, prin returnarea totala a sumelor respective, in functie de metoda de plata aleasa, pe cardul cu care s-a efectuat plata sau in contul de PayPal.

Rambursarea sumelor achitate prin transfer bancar (ordin de plata) se efectueaza prin returnare totala sau partiala a sumelor respective, in contul bancar emitent, mai putin costurile de administrare, numai in cazul in care furnizarea serviciului respectiv nu s-a realizat inca.

Pentru servicii achizitionate in baza unui Contract de prestari servicii, se vor aplica conditiile contractuale stabilite prin respectivul Contract.

Ultima actualizare: 24.02.2022